Design. Elementul principal al standului tau

By
 In HT Design

Sunt foarte multe lucruri in joc atunci cand vine vorba despre designul unui stand expozitional. De ce? Pentru ca vrei sa atragi cati mai multi vizitatori, iar acest lucru depinde de designul standului, daca acesta va fi unul atractiv sau nu. Chiar daca standul tau este unul de dimensiuni mici sau mari, designul acestuia trebuie sa fie unul de impact.

Dupa cum stim, oamenii care participa la targuri de expozitie, sunt acei oameni interesati de industria din care compania ta face parte, mai bine zis sunt acei oameni interesati de produsele si seviciile tale. De aceea, designul standului tau trebuie sa prezinte o poveste, o poveste despre cine esti si despre ceea ce oferi. Ar trebui sa iti personalizezi standul in culorile brandului, iar bannerele, afisele sau orice alt tip de display-uri ar trebui sa expuna produsele pe care le oferi.
Acest tip de design va oferi unicitate standului, si totodata si brandului. Mesajul principal pe care vrei sa il transmiti ar trebui sa fie clar, asfel incat vizitatorii sa inteleaga inca din primele secunde ce le oferi.

De asemenea, trebuie sa acorzi o mare importanta tipului de iluminat pe care vrei sa il folosesti. Sursele de lumina trebuie amplasate in zonele pe care vrei sa le scoti in evidenta si sa creeze o atmosfera unica.

Mai mult decat atat, o zona amenajata cu mese, scaune sau canapele este un element important din standul tau, deoarece le oferi oamenilor ocazia de a afla cat mai multe detalii despre serviciile tale.
In acest fel, designul unic al standului te va ajuta sa atragi cati mai multi vizitatori care pot deveni mai tarziu clienti.

Postari recente