Este timpul sa afli ultimele tendinte din sectorul expozitiilor

By
 In HT Design

Lumea se schimba, tehnologia se schimba. Si odata cu tehnologia, si designul are oportunitatea de a se schimba, a se dezvolta.
Si cum designul este elementul cheie al unui stand expozitional, este inevitabil pentru industria expozitiilor sa nu se dezvolte.

Sunt din ce in ce mai multe tendinte interesante in acest sector pe care trebuie sa le stii.
Cand vine vorba despre materialele folosite in construirea standurilor, panourile din aluminiu reprezinta ultima tendinta. Datorita modului usor de asamblare, acestea sunt din ce in ce mai folosite. Un alt avantaj il constituie faptul ca acestea pot fi reutilizabile, astfel incat vei putea folosi acelasi stand pentru mai multe targuri.

De asemenea, designul eco este o noua provocare in acest sector. Avand un design inovativ, materialele din lemn si alte materiale reciclabile iau locul materialelor folosite pana acum pentru construirea standurilor.

Cand vine vorba despre design, inovatiile din acest sector devin din ce in ce mai accesibile. Tehnologiile HD sau cele 3D reprezinta ultimele tendinte din acest an. De asemenea, in zilele noastre, materialele grafice sunt cea mai potrivita solutie pentru display-uri.

LED-urile, iluminatul cu halogen, spoturile LED, proiectoarele si chiar efectele speciale au devenit un element esential in designul standurilor expozitionale.
Pe langa aceste tendinte, personalizarea standurilor este inca la moda.
De ce? Pentru ca materialele personalizate cu logo-ul companiei sau produsele pe care le ofera starnesc intotdeauna interesul vizitatorilor si te ajuta sa te faci cunoscut ca si brand in doar cateva secunde.

Postari recente