EXPERIENTE UNICE 
CU HT DESIGN

Servicii

Participarea la targ este un mecanism complex si costisitor. Exista cateva elemente esentiale, in pasii de dezvoltare a unui proiect, care garanteaza o participare reusita.
Conceptul are la baza o documentare in domeniul de activitate al clientului, intelegerea brand-ului, dar si a competitiei.

De la prima discutie pana la faza finala a proiectarii, reprezentata de predarea standului, oferim suport si comunicare transparenta asupra toturor aspectelor legate de participarea la expozitie.
Abordarea fiecarui proiect individual si in detaliu duc la crearea unei experiente unice pentru vizitatori care asigura atingerea obiectivelor stabilite initial.

proiectare standuri

CONCEPTUL & DESIGN-UL STANDULUI

Un design trebuie sa fie mai mult decat atractiv. Trebuie sa ofere motivatie clientilor existenti, sa atraga noi clienti, sa prezinte produsele intr-o lumina favorabila si sa obtina o rentabilitate a investitiei. Aceasta este filozoifia noastra in ceea ce priveste design-ul si conceptul unui stand.

CONSTRUIREA STANDULUI EXPOZITIONAL

Detinem doua spatii de productie complet echipate, care sustin implementrea celor mai complexe proiecte din punct de vedere arhitectural. Cu ajutorul echipamentelor noi si al personalului calificat, cu experienta in domeniu, iti vom oferi un stand expozitional la un nivel inalt din punct de vedere al calitatii, in bugetul impus.

SERVICII COMPLETE

Diferenta sta in detaliu. Un concept reusit inseamna si atentie acordata dotarilor din standul expozitional. Echipamente audio- video, experiente multimedia, mobilier personalizat adapat spatiului inchiriat, decoratiuni florale, sunt cateva dintre serviciile pe care le oferim.
Intreba un project manager despre lista completa a serviciilor si dotarilor pe care le oferim!
ECHIPA

MANAGEMENTUL EXPOZITIEI

Participarea la o expozitie presupune si o relatie stransa cu organizatorul. Trecerea cu vederea peste anumite aspecte ce tin de aceasta relatie, poate insemna cheltuieli sumplimentare in contul expozantului. Obtinerea aprobarilor de constructie a standului expozitional, calcul static al constuctiei, efectuarea comenzilor de utilitati in timp, precum si alte detalii tehnice si logistice sunt cateva sarcini pe care le preluam integral.

PASII HT

1 2 3 4
PREGATIREA CONCEPTULUI

PREGATIREA CONCEPTULUI

Primul pas este trimitrea unui scurt brief care sa cuprinda: locul si perioada desfasurarii evenimentului, amplasament stand, cateva detalii despre dotarile din stand si alte informatii pe care le consideri utile. Vom face o cercetare amanuntita in domeniul tau de activitate pentru a intelege cat mai bine brand-ul si piata din care face parte.

CREAREA CONCEPTULUI VIZUAL

CREAREA CONCEPTULUI VIZUAL

Vom pregati un concept vizual 3D, urmand atent obiectivele propuse, luand in considerare trei aspecte: pozitionarea puternica a brand-ului pe piata, vizitatorii si bugetul stabilit. Dupa primirea feedback-ului tau (si eventual, noi versiuni de design), proiectul va fi trimis spre aprobarea finala a organizatorului, iar apoi spre productie.

CONSTRUIREA STANDULUI

CONSTRUIREA STANDULUI

Cu putin timp inainte de faza de productie, vom pune la punct impreuna, ultimele detalii care tin de buna desfasurare a dezvoltarii proiectului. Ne referim la confirmarea codurilor de culoare pentru peretii standului, nuanta pardoselii sau alte aspecte care tin de dotarile standului. Odata stabilite aceste detalii, schitele tehnice impreuna cu lista completa de dotari, ajung la echipa de montaj si managerul logistic. Elementele standului vor fi construite integral, intr-unul dintre spatiile noastre de productie. Locul de desfasurare al evenimentului este strans legat de zona de productie a standului. Pentru optimizarea costurilor logistice, vom alege unul dintre cele doua spatii de productie pe care le detinem.

INSTALAREA STANDULUI

INSTALAREA STANDULUI

Vom realiza transportul si montajul standului in regim, folosidu-ne de propriile resurse, mijoace de transport precum si de echipa proprie de montatori calificati.
Montajul si depozitarea standului pana la evenimentul urmator sunt incluse in oferta noastra.
*Intreaba un project manager cum poti optimiza costurile de construtie a standului de la un eveniment la altul.
Vezi aici project managerii nostri

AFLA UN PRET RAPID

Pentru a ajunge la un concept cat mai apropiat de imaginea companiei fara a depasi bugetul impus, este necesar sa transmiteti doar cateva informatii.

CLIENTI

500+

CLIENTI MULTUMITI

 • “Profesionalism, servicii ireprosabile, un partener in adevaratul sens al cuvantului.”

  Cosmin Batis Delaval KFT / Director de vanzari
 • “Aflati la prima colaborare, prilejuita de personalizarea standului companiei in cadrul targului RSF, am avut oportunitate de a beneficia de profesionalismul echipei HT Design, ce a contribuit astfel la realizarea obiectivului propus pentru acest eveniment. Le multumesc pe aceasta cale pentru colaborare si recomand cu caldura serviciile oferite de compania HT Design.”

  Laurentiu Gheorghe Helios Security SRL / Director Executiv
 • “Colaborarea cu echipa HT Design a inceput in primavara anului 2014 cu standul de la targul de turism din Timisoara. Profesionalismul, dedicarea, creativitatea si calitatea lucrarilor ne-au determinat sa continuam proiectele impreuna, astfel in 2015 am colaborat pe toate proiectele de standuri, la nivel national si prevedem o colaborare frumoasa de termen lung. Recomandam cu incredere sa apelati la serviciile Ht Design! ”

  Dana Claudia CHIOREAN SC FILADELFIA SRL
 • “Firma HT Design are o viziune moderna in pas cu tendintele internationale. Munca noastra a fost usurata in totalitate de modul perfect de transpunere a ideilor si cerintelor trimise. Recomandam aceasta firma cu mult drag si incredere.”

  Ileana Coman Danubius Energy GMBH / Administrator
 • “Am ales compania HT Design bazandu-ne pe recomandarea unui partener. Suntem placut impresionati de competenta mare in rezolvarea cererilor si dorintelor noastre. Suntem mulțumiti de colaborarea noastra cu HT Design. Apreciem echipa HT Design pentru rapiditatea de solutionarea a cererilor noastre si de raspunsul promt la cererile noastre.”

  Stefania Mazullo Venitem SRL / Asistent executiv
 • “Prezentarea interesanta si convingatoare a conceptului, metarializata in servicii prompte si de calitate.”

  SC TELETRANS SA / Consultant Comunicare
 • "Doresc sa imi exprim aprecierea fata de colaborarea companiei noastre cu compania HT Design, cu ocazia amenajarii standului companiei la BSDA 2014. Recomand compania HT Design ca fiind un colaborator profesionist si de incredere, pentru servicii de amenajare stand expozitional. Flexibilitatea solutiei oferite (inclusiv calitate vs.pret) a diferentiat-o intr-un mod favorabil, fata de competitorii sai.”

  INTERACTIVE SYSTEMS & BUSINESS CONSULTING / Manager de proiect
 • “Va multumim mult, sunteti cei mai buni! Suntem pe deplin satisfacuti de colaborarea noastra! ”

  Apostol Bobolas Administrator
 • “Colaborarea cu HT Design a fost o experienta foarte placuta. Comunicarea foarte usoara si flexibilitatea au constituit atuurile principale in alegerea ofertei HT Design.”

  ECOVALOR / Director Vanzari si Marketing
 • “Va multumim pentru disponibilitatea dumneavoastra, suportul si flexibilitatea in satisfacerea cererilor si nevoilor noastre. ”

  FASE ENGINEERING / Departament achizitii
 • “Serviciu foarte proactiv, înțelegerea rapidă a nevoilor, sustinatori si foarte seriosi!”

  PM SERVICE / Chief Operation Officer
 • “Colaborarea cu HT Design a inceput in urma cu un an, cu ocazia personalizarii standului din cadrul IEAS 2011. Dupa primul proiect, am decis sa colaboram in continuare cu o echipa de profesionisti, astfel devenind furnizorul nostru de standuri geniale. Cu HT Design suntem siguri de succes!”

  S.C. Rittal Sisteme S.R.L. / Economist Marketing& Financiar
 • “Suntem multumiti de colaborare deoarece va distantati de alte firme concurente prin promptitudine, seriozitate si flexibilitate.”

  Lundbeck Export / Product Manager
 • “HT design ne-a surprins in mod placut prin varianta intuitiva de design a standului propus, in baza unor informatii succinte transmise de catre noi prin deschiderea manifestata la modificarile/suplimentarile propuse chiar dupa inceperea evenimentului, maniera profesionista de raspuns, configurare, implementare, operativitatea propunerii in aplicarea celor convenite, flexibilitatea in gestionarea situatiilor neprevazute. Apreciem aportul adus de HT Design ca profesionisti si recomandam viitoarelor firme interesate cartea lor de vizita.”

  Digitech Distribution / Director General
 • “Am apreciat pe parcursul primei colaborari dintre Astal Security Technologies si HT Design, seriozitatea si exigenta echipei, imbinarea experiente, pliata pe situatii reale, cat si viziunea fresh a celor mai noi tendinte din domeniu.”

  Astal / Director Marketing
 • “Seriozitate, flexibilitate, intelegerea cerintelor noastre, parteneriat de incredere, intr-un cuvant profesionalism. Acestea sunt elementelele ce caracterizeaza colaborarea noastra cu firma HT Design.”

  Emuge Franken / Director Marketing
 • “Mi-a placut flexibilitatea, raspunsul rapid in orice situatie, si mai ales faptul ca proiectul livrat a fost cel discutat si aprobat la nivel de desen.”

  Civitas System / Director Marketing
 • "Enerray intotdeauna a avut standarde ridicate. HT Design a urmat standardele noastre stricte oferindu-ne produse de calitate pe intreaga perioada de colaborare. Am apreciat flexibilitatea in rezolvarea cerintelor noastre in timpul constructiei. Ii vom recomanda!”

  Enerray / International business developer
 • “Orientare spre rezultat! Profesionisti!”

  Romano Electric / Director dezvoltare
 • “As recomanda firma HT Design cu toata increderea deoarece reprezentantii acesteia sunt adevarati profesionisti.”

  IDNAMIC / Asistent Manager
 • “Felicit HT Design pentru flexibilitate si profesionalism. Ma bucur sa vad un furnizor de servicii orientat catre client si nevoia acestuia.”

  Bentel Sistem / Director General
 • “Pentru primul an si pentru prima colaborare cu compania dumneavoastra ma declar foarte multumita , avand in vedere faptul ca timpul de executare a fost contra cronometru se pare ca ne-am mobilizat toti si s-a realizat ceva profesional. Trebuie sa ii multumesc si Doamnei Mihaela care a avut o rabdare de fier cu mine.”

  S.C. Agroexpert S.R.L. / Director General
 • “Nu pot sa spun decat ca standul a fost executat profesional fara nici o obtiectiune si a fost apreciat de toata lumea, toti clientii, firmele concurente de profil, toti ne-au felicitat pentru stand, chiar si Directorul General Rota Guido care este foarte exigent a spus imediat ce l-a vazut ca este deosebit. Colaborarea cu firma HT Design este pentru firma noastra indispensabila, sunteti profesionisti si stiti ceea ce vrem noi, intotdeauna The Best!”

  Rota Guido / Director Executiv
 • “Tin sa va multumesc frumos pentru tot ajutorul, al tau si a colegilor tai,care sunt super ok. Toata lumea este multumita de cum a iesit standul si de serviabilitatea colegilor tai.”

  HNC / Manager Marketing
 • “Compania are personal specializat, implicat si dedicat total in ceea ce au de realizat. Vom solicita colaborarea cu aceasta companie si pe viitor.”

  S.C. ESPE RO S.A. / Director Comercial
 • “O colaborare excelenta de la cap la coada; echipa competenta, organizata si flexibila. Mi-a placut mult atentia pe care ne-ati acordat-o si modul in care ati integrat multitudinea de idei intr-un design unitar. Va voi recomanda cu caldura.”

  Sposa Dell` Amore / Administrator
 • “Profesionalism, promptitudine, calitate.”

  S.C. Supremia Grup S.R.L. / Sef Serviciu Marketing
 • “Suport si comunicare perfecta.”

  Dominican Republic Tourism / Manager Marketing
 • “Raspuns foarte rapid.”

  Mitutoyo Europe GmbH / Manager Marketing
 • “Flexibilitatea, promptitudinea in raspunsuri, rapiditatea executarii standului fara sa fie nevoie de modificari fata de proiect.”

  S.C. Sity Balkania S.R.L. / Director General
 • “Usurinta cu care am putut comunica si colabora, eficienta, rapiditate, profesionalismul.”

  S.C. Trefo S.A. / Referent Marketing
 • “Perseverenta, amabilitatea si prezenta activa a persoanei cu care am semnat contractul si a echipei de montaj.”

  KLIMA ARUHAZ KFT /SC KLIMATARU SRL / Manager Companie
 • “Flexibilitate, promptitudine.”

  S.C. Verighete SM S.R.L. / Manager Vanzari
 • “Colaborarea a fost foarte buna, realizarea standului a fost conform proiectului, seriozitate, promptitudine din partea personalului de montare a standului.”

  Yli Eternit / Inginer
 • “Promptitudine, flexibilitate, profesionalism, corectitudine, operativitate.”

  S.C. Hydro-Engineering S.A. / Sef Departament Marketing Vanzari
 • “Rapizi, prompti, profesionisti.”

  S.C. Adritec S.R.L. / Director Vanzari
 • “Partenerul ideal pentru o participare expozitionala de exceptie!”

  S.C. Biomin Romania S.R.L. / Manager Marketing
 • “O firma corecta, rapida si profesionista, pe masura profesionistilor cu care colaboreaza. Feed-back excelent si respect reciproc.”

  S.C. Provimi Romania S.R.L. / Coordonator Markering
 • “Anterior, obisnuiam sa lucram cu organizatorii expozitiei si am folosit standuri foarte simple. Primul contact a fost făcut cu colegul meu din Romania, la un târg în luna mai. Apoi, Mihaela ne-a contactat, şi am întrebat-o de o oferta. Dupa trimiterea unui briefing scurt, am avut o propunere exact cu ceea ce ne-am imaginat. Am facut continuu unele modificări, care au fost imediat schimbate şi am avut o versiune imbunatatita foarte repede. Am fost in contact cu Mihaela - au fost foarte flexibili, rapizi si am avut o comunicare buna pe tot parcursul proiectului. As dori sa subliniez flexibilitatea si posibilitatea de rezolvare a problemelor a intregii echipe, in special avand in vedere ca am avut o problema in perioada de constructie, deoarece spaţiul alocat in hala era diferit de cel pe care l-am primit de la organizatori(din schita). Echipa a trebuit sa reactioneze rapid, a luat în considerare modul in care putem obtine cele mai bune rezultate. Am fost informati de catre Mihaela si ea a venit cu propuneri, ne-a sprijinit cu imagini, fiind foarte impresionati si usurati, de asemenea. Va multumesc foarte mult pentru aceasta.”

  National Instruments / Manager marketing
 • “Am ales HT Design tocmai din cauza ofertelor bune calitate/pret si bineinteles datorita Mihaelei Nicolae cu care lucrez foarte bine intelegand nevoile si stilul nostru.”

  S.C. Kusadasi S.R.L.
 • “HT Design a dat dovada de profesionalism, seriozitate si flexibilitate. Apreciem in mod deosebit in colaborarea cu HT Design implicarea tuturor membrilor echipei pentru buna desfasurare a proiectului.”

  Interra Travel