See movie

KEEP
EXHIBITING

About HT Design

HT Group was founded in Romania in early 2006, by Dorin Cosmin Culda.

The company started as an audio video rental provider for trade shows, corporate events, conferences, and exhibitions.

After six months, thanks to market demand, HT Design become a booth provider which serves exhibitors who need a full line of services to participate in trade shows, including exhibit concept, design, and construction.

HT Group has grown into a worldwide stand builder with headquarter in Romania and subsidiaries in Germany and Miami, Florida, employs over 40 employees which support customers world-wide,  capable of developing and managing 300 customers per year.

HT Design Stand Builders SRL – responsible of Romanian Tradeshows and Events
HT INTERNATIONAL EXHIBITIONS SRL – European subsidiary, managing customers who attend European Exhibition and Conferences
HT INTERNATION EXHIBITIONS LLC – US subsidiary based in Miami Florida – managing customers who attend US Exhibitions, Hotel Events and Conferences

All the companies are independent entities under the same group, namely HT Group.

What motivates us?

We live in a rapidly and continuously changing world in which the constant presence of brand and image are paramount in attracting new clients.
This mix represents our motivation.

“Different” and “Fast”, are two notions often heard, when talking about visual concept creation, no matter of its nature. Followed by relevant information and transparent communication, from both sides, we manage to transform our motivation into your success.
Keep Exhibiting.

Logo history

#Globusiness is the “internal word” for Global Business. Any global business can turn into a global one. Our logo reflects exactly this ( a direct line from your city to the entire world) also, it supports the companies that believe in the future.

Every big brand has a story. From a crowded garage or a tiny shop. But you better view our short movie here.

500+

SATISFIED CUSTOMERS

 • “HT Design a dat dovada de profesionalism, seriozitate si flexibilitate. Apreciem in mod deosebit in colaborarea cu HT Design implicarea tuturor membrilor echipei pentru buna desfasurare a proiectului.”

  Interra Travel
 • “Am ales HT Design tocmai din cauza ofertelor bune calitate/pret si bineinteles datorita Mihaelei Nicolae cu care lucrez foarte bine intelegand nevoile si stilul nostru.”

  S.C. Kusadasi S.R.L.
 • “Anterior, obisnuiam sa lucram cu organizatorii expozitiei si am folosit standuri foarte simple. Primul contact a fost făcut cu colegul meu din Romania, la un târg în luna mai. Apoi, Mihaela ne-a contactat, şi am întrebat-o de o oferta. Dupa trimiterea unui briefing scurt, am avut o propunere exact cu ceea ce ne-am imaginat. Am facut continuu unele modificări, care au fost imediat schimbate şi am avut o versiune imbunatatita foarte repede. Am fost in contact cu Mihaela - au fost foarte flexibili, rapizi si am avut o comunicare buna pe tot parcursul proiectului. As dori sa subliniez flexibilitatea si posibilitatea de rezolvare a problemelor a intregii echipe, in special avand in vedere ca am avut o problema in perioada de constructie, deoarece spaţiul alocat in hala era diferit de cel pe care l-am primit de la organizatori(din schita). Echipa a trebuit sa reactioneze rapid, a luat în considerare modul in care putem obtine cele mai bune rezultate. Am fost informati de catre Mihaela si ea a venit cu propuneri, ne-a sprijinit cu imagini, fiind foarte impresionati si usurati, de asemenea. Va multumesc foarte mult pentru aceasta.”

  National Instruments / Manager marketing
 • “O firma corecta, rapida si profesionista, pe masura profesionistilor cu care colaboreaza. Feed-back excelent si respect reciproc.”

  S.C. Provimi Romania S.R.L. / Coordonator Markering
 • “Partenerul ideal pentru o participare expozitionala de exceptie!”

  S.C. Biomin Romania S.R.L. / Manager Marketing
 • “Rapizi, prompti, profesionisti.”

  S.C. Adritec S.R.L. / Director Vanzari
 • “Promptitudine, flexibilitate, profesionalism, corectitudine, operativitate.”

  S.C. Hydro-Engineering S.A. / Sef Departament Marketing Vanzari
 • “Colaborarea a fost foarte buna, realizarea standului a fost conform proiectului, seriozitate, promptitudine din partea personalului de montare a standului.”

  Yli Eternit / Inginer
 • “Flexibilitate, promptitudine.”

  S.C. Verighete SM S.R.L. / Manager Vanzari
 • “Perseverenta, amabilitatea si prezenta activa a persoanei cu care am semnat contractul si a echipei de montaj.”

  KLIMA ARUHAZ KFT /SC KLIMATARU SRL / Manager Companie
 • “Usurinta cu care am putut comunica si colabora, eficienta, rapiditate, profesionalismul.”

  S.C. Trefo S.A. / Referent Marketing
 • “Flexibilitatea, promptitudinea in raspunsuri, rapiditatea executarii standului fara sa fie nevoie de modificari fata de proiect.”

  S.C. Sity Balkania S.R.L. / Director General
 • “Raspuns foarte rapid.”

  Mitutoyo Europe GmbH / Manager Marketing
 • “Suport si comunicare perfecta.”

  Dominican Republic Tourism / Manager Marketing
 • “Profesionalism, promptitudine, calitate.”

  S.C. Supremia Grup S.R.L. / Sef Serviciu Marketing
 • “O colaborare excelenta de la cap la coada; echipa competenta, organizata si flexibila. Mi-a placut mult atentia pe care ne-ati acordat-o si modul in care ati integrat multitudinea de idei intr-un design unitar. Va voi recomanda cu caldura.”

  Sposa Dell` Amore / Administrator
 • “Compania are personal specializat, implicat si dedicat total in ceea ce au de realizat. Vom solicita colaborarea cu aceasta companie si pe viitor.”

  S.C. ESPE RO S.A. / Director Comercial
 • “Tin sa va multumesc frumos pentru tot ajutorul, al tau si a colegilor tai,care sunt super ok. Toata lumea este multumita de cum a iesit standul si de serviabilitatea colegilor tai.”

  HNC / Manager Marketing
 • “Nu pot sa spun decat ca standul a fost executat profesional fara nici o obtiectiune si a fost apreciat de toata lumea, toti clientii, firmele concurente de profil, toti ne-au felicitat pentru stand, chiar si Directorul General Rota Guido care este foarte exigent a spus imediat ce l-a vazut ca este deosebit. Colaborarea cu firma HT Design este pentru firma noastra indispensabila, sunteti profesionisti si stiti ceea ce vrem noi, intotdeauna The Best!”

  Rota Guido / Director Executiv
 • “Pentru primul an si pentru prima colaborare cu compania dumneavoastra ma declar foarte multumita , avand in vedere faptul ca timpul de executare a fost contra cronometru se pare ca ne-am mobilizat toti si s-a realizat ceva profesional. Trebuie sa ii multumesc si Doamnei Mihaela care a avut o rabdare de fier cu mine.”

  S.C. Agroexpert S.R.L. / Director General
 • “Felicit HT Design pentru flexibilitate si profesionalism. Ma bucur sa vad un furnizor de servicii orientat catre client si nevoia acestuia.”

  Bentel Sistem / Director General
 • “As recomanda firma HT Design cu toata increderea deoarece reprezentantii acesteia sunt adevarati profesionisti.”

  IDNAMIC / Asistent Manager
 • “Orientare spre rezultat! Profesionisti!”

  Romano Electric / Director dezvoltare
 • "Enerray intotdeauna a avut standarde ridicate. HT Design a urmat standardele noastre stricte oferindu-ne produse de calitate pe intreaga perioada de colaborare. Am apreciat flexibilitatea in rezolvarea cerintelor noastre in timpul constructiei. Ii vom recomanda!”

  Enerray / International business developer
 • “Mi-a placut flexibilitatea, raspunsul rapid in orice situatie, si mai ales faptul ca proiectul livrat a fost cel discutat si aprobat la nivel de desen.”

  Civitas System / Director Marketing
 • “Seriozitate, flexibilitate, intelegerea cerintelor noastre, parteneriat de incredere, intr-un cuvant profesionalism. Acestea sunt elementelele ce caracterizeaza colaborarea noastra cu firma HT Design.”

  Emuge Franken / Director Marketing
 • “Am apreciat pe parcursul primei colaborari dintre Astal Security Technologies si HT Design, seriozitatea si exigenta echipei, imbinarea experiente, pliata pe situatii reale, cat si viziunea fresh a celor mai noi tendinte din domeniu.”

  Astal / Director Marketing
 • “HT design ne-a surprins in mod placut prin varianta intuitiva de design a standului propus, in baza unor informatii succinte transmise de catre noi prin deschiderea manifestata la modificarile/suplimentarile propuse chiar dupa inceperea evenimentului, maniera profesionista de raspuns, configurare, implementare, operativitatea propunerii in aplicarea celor convenite, flexibilitatea in gestionarea situatiilor neprevazute. Apreciem aportul adus de HT Design ca profesionisti si recomandam viitoarelor firme interesate cartea lor de vizita.”

  Digitech Distribution / Director General
 • “Suntem multumiti de colaborare deoarece va distantati de alte firme concurente prin promptitudine, seriozitate si flexibilitate.”

  Lundbeck Export / Product Manager
 • “Colaborarea cu HT Design a inceput in urma cu un an, cu ocazia personalizarii standului din cadrul IEAS 2011. Dupa primul proiect, am decis sa colaboram in continuare cu o echipa de profesionisti, astfel devenind furnizorul nostru de standuri geniale. Cu HT Design suntem siguri de succes!”

  S.C. Rittal Sisteme S.R.L. / Economist Marketing& Financiar
 • “Serviciu foarte proactiv, înțelegerea rapidă a nevoilor, sustinatori si foarte seriosi!”

  PM SERVICE / Chief Operation Officer
 • “Va multumim pentru disponibilitatea dumneavoastra, suportul si flexibilitatea in satisfacerea cererilor si nevoilor noastre. ”

  FASE ENGINEERING / Departament achizitii
 • “Colaborarea cu HT Design a fost o experienta foarte placuta. Comunicarea foarte usoara si flexibilitatea au constituit atuurile principale in alegerea ofertei HT Design.”

  ECOVALOR / Director Vanzari si Marketing
 • “Va multumim mult, sunteti cei mai buni! Suntem pe deplin satisfacuti de colaborarea noastra! ”

  Apostol Bobolas Administrator
 • "Doresc sa imi exprim aprecierea fata de colaborarea companiei noastre cu compania HT Design, cu ocazia amenajarii standului companiei la BSDA 2014. Recomand compania HT Design ca fiind un colaborator profesionist si de incredere, pentru servicii de amenajare stand expozitional. Flexibilitatea solutiei oferite (inclusiv calitate vs.pret) a diferentiat-o intr-un mod favorabil, fata de competitorii sai.”

  INTERACTIVE SYSTEMS & BUSINESS CONSULTING / Manager de proiect
 • “Prezentarea interesanta si convingatoare a conceptului, metarializata in servicii prompte si de calitate.”

  SC TELETRANS SA / Consultant Comunicare
 • “Am ales compania HT Design bazandu-ne pe recomandarea unui partener. Suntem placut impresionati de competenta mare in rezolvarea cererilor si dorintelor noastre. Suntem mulțumiti de colaborarea noastra cu HT Design. Apreciem echipa HT Design pentru rapiditatea de solutionarea a cererilor noastre si de raspunsul promt la cererile noastre.”

  Stefania Mazullo Venitem SRL / Asistent executiv
 • “Firma HT Design are o viziune moderna in pas cu tendintele internationale. Munca noastra a fost usurata in totalitate de modul perfect de transpunere a ideilor si cerintelor trimise. Recomandam aceasta firma cu mult drag si incredere.”

  Ileana Coman Danubius Energy GMBH / Administrator
 • “Colaborarea cu echipa HT Design a inceput in primavara anului 2014 cu standul de la targul de turism din Timisoara. Profesionalismul, dedicarea, creativitatea si calitatea lucrarilor ne-au determinat sa continuam proiectele impreuna, astfel in 2015 am colaborat pe toate proiectele de standuri, la nivel national si prevedem o colaborare frumoasa de termen lung. Recomandam cu incredere sa apelati la serviciile Ht Design! ”

  Dana Claudia CHIOREAN SC FILADELFIA SRL
 • “Aflati la prima colaborare, prilejuita de personalizarea standului companiei in cadrul targului RSF, am avut oportunitate de a beneficia de profesionalismul echipei HT Design, ce a contribuit astfel la realizarea obiectivului propus pentru acest eveniment. Le multumesc pe aceasta cale pentru colaborare si recomand cu caldura serviciile oferite de compania HT Design.”

  Laurentiu Gheorghe Helios Security SRL / Director Executiv
 • “Profesionalism, servicii ireprosabile, un partener in adevaratul sens al cuvantului.”

  Cosmin Batis Delaval KFT / Director de vanzari